Ormer ICT bundelt krachten met Aquadis

nieuws

Ormer ICT kondigt met trots aan een strategisch belang te hebben genomen in Aquadis, een specialist in softwareontwikkeling uit Woerden. De voortdurende groei en ambitie van beide bedrijven maakte dat zij elkaar snel vonden in de samenwerking. Beide ondernemingen, met decennia aan ervaring en leiderschap binnen hun expertise, delen een visie op het bieden van dienstverlening en innovatieve oplossingen aan hun klanten.

Nieuwe groei en energie

Aquadis heeft een toegewijd team softwareontwikkelaars waarbij persoonlijke groei en kennisdeling voorop staat. De aansluiting bij Ormer ICT maakt dat zij zich nog meer kan toeleggen op deze specialisatie, in de wetenschap dat Ormer ICT de slagkracht heeft om de groei te faciliteren. Ondanks alle verschillen maakt de no-nonsense cultuur in beide bedrijven dat er een hele goede match is tussen alle betrokkenen.

"Dit is een heel mooi moment voor Ormer ICT en Aquadis. Onze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde passie voor innovatie en het leveren van topkwaliteit aan onze klanten," aldus Jan Willem Jongebreur, algemeen directeur en oprichter van Ormer ICT. "Samen zullen we onze expertise inzetten om niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om hen voor te bereiden op de toekomst."

“Door de samenwerking met Ormer ICT is Aquadis in staat om vol in te zetten op groei en het verbreden van ons dienstenpakket,” aldus Jeroen de Jong, directeur en oprichter van Aquadis.

Deze strategische stap markeert een nieuw tijdperk voor Ormer ICT en Aquadis; klaar om gezamenlijk de toekomstige uitdagingen aan te gaan met een stevige basis van ervaring en een vooruitstrevende blik.

Over Ormer ICT

Ormer ICT is al meer dan 30 jaar dé dienstverlener op het gebied van IT en helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun IT-organisaties. Dit doet zij door middel van IT detachering, IT beheer en software development.

Over Aquadis

Aquadis bouwt als specialist in softwareontwikkeling al ruim 20 jaar maatwerk software. Zij levert altijd een totaaloplossing toegespitst op de unieke situatie van de klant. Dit doet zij door middel van detachering, development en consultancy.

Even sparren samen?
Jeroen helpt je graag
Jeroen