Over Aquadis

Wij zorgen dat u op maat kunt ondernemen

Software & BI op maat

Dat doen we al ruim 23 jaar, sinds 2000 om precies te zijn.

Onze klanten zijn divers, maar hebben één ding gemeen: ze verkiezen een maatwerk oplossing boven een standaard pakket.

Software op maat

Omdat maatwerk het altijd wint van een ‘one size fits all’ oplossing. Bedrijven en bedrijfsprocessen zijn allemaal nét even anders, en daarom past een oplossing op maat nét even beter.

Onze maatwerk software maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger en daarmee wordt succesvol ondernemen een stuk makkelijker. We analyseren waar de klant staat, waar hij naartoe wil en hoe we daar snel, slim en soepel kunnen komen. Daarvoor combineren we technische skills met communicatieve kracht: goed luisteren, doorvragen en dan een slimme oplossing bouwen.

BI op maat

Tegenwoordig verlopen vrijwel alle bedrijfsprocessen digitaal en wordt alle informatie opgeslagen in een database. Deze data geeft waardevolle informatie over hoe het gaat met uw organisatie.

Met BI op maat is het mogelijk om op elk moment van de dag inzicht te krijgen in de prestaties van uw bedrijf, zelfs vanaf uw smartphone thuis op de bank. Heldere grafieken en visualisaties geven u direct de informatie die u wilt zien, helemaal afgestemd op uw wensen. U kunt snel zelf vergelijkingen maken met vorig jaar, vorige maand, vorige week, gisteren en zelfs een paar minuten geleden.

Ondernemen makkelijker maken

Die oplossing bouwen we met Microsoft-producten. Een maatwerk oplossing die werk uit handen neemt en bedrijfsprocessen eenvoudiger maakt. Een systeem dat zorgt voor de juiste informatie op de juiste plek met een minimale (of geen) inspanning van uw medewerkers. De ene keer bouwen we een webapplicatie voor een specifieke taak, de andere keer automatiseren we complete bedrijfsprocessen.

Wat we ook bouwen, we stemmen het volledig af op uw eisen en wensen. Dus: wat wilt u bereiken en waar moeten we allemaal rekening mee houden? We kijken ook naar de bestaande infrastructuur, de organisatieprocessen, de skill set van uw medewerkers en de aanwezige (mobiele) apparatuur. Op basis van die input, ontwikkelen wij prachtige output. Software die naadloos aansluit op uw apparatuur, de kennis en kunde van uw medewerkers, uw manier van werken en de wensen van uw klanten.

Aquadis maakt ondernemen makkelijker
Wij maken de beste software voor een wereld die continu verandert.

Aquadis maakt werken leuker

Administratieve hobbels en bobbels? Daar rekenen wij stevig mee af. We schrappen overbodige handelingen, automatiseren repeterende werkzaamheden en maken bedrijfsprocessen zo smooth als een babybilletje. Kortom, werken met Aquadis software maakt werken leuker.

Werken aan Aquadis software is trouwens ook enorm leuk. Wij bieden leergierige developers namelijk alle ruimte om niet alleen software maar ook zichzelf te ontwikkelen.

Aquadis is een gekke naam voor een softwareontwikkelaar

Klopt, we worden nog wel eens gebeld met een vraag over watermeters of badkamers.

Toch is de naam Aquadis een bewuste keuze, het is namelijk een acroniem voor:

Advanced QUality in Advice, Development and Implementation of Software