U weet wat u wilt, maar u komt handen te kort? Zet specialisten van Aquadis in voor uw development en BI vraagstukken. Detachering zorgt voor zeer korte lijntjes tussen uw organisatie en onze developer(s). Dat schakelt snel en voorkomt ruis.

Onze consultants zijn fullstack opgeleid: ze kennen de applicaties van de achterkant/backend (services en databases), maar ook van de voorkant/frontend (gebruikersinterface). Zij combineren technische skills met uitstekende communicatieve vaardigheden. U kunt ze dus gerust loslaten in uw bedrijf én ze kunnen u goed adviseren over verschillende keuzes en oplossingen.

Aquadis detacheert consultants op verschillende niveaus. Als Gold Partner zijn we gespecialiseerd in het Microsoft platform en kennen we C#, .NET, Azure, SQL Server, MVC, Blazor en Power BI op ons duimpje. Aquadis maakt veel webapplicaties, rapportages en apps waarvoor we onze ruime kennis van meerdere frameworks inzetten. U kunt bij ons terecht voor junior, medior en senior consultants en voor lead-developers. Neem contact op en vertel wat er speelt, dan kunnen we de juiste consultant koppelen aan uw vraagstuk.

Klant worden_

Zo ziet een
samenwerking eruit

In dit stappenplan zie je wat er voor nodig is om een samenwerking met ons aan te gaan.

> Neem contact op
Even sparren samen?
Rutger helpt je graag
Rutger_augustus_2023