Verschillende keuzes zijn gemaakt, het bouwen kan beginnen. Dit doen we volgens de Scrum methode. In korte sprints leveren we telkens een nieuw onderdeel op dat u alvast kunt uitproberen. Zo houden we de lijnen kort, het tempo hoog en de betrokkenheid groot. We weten meteen wat goed werkt en wat er anders moet. En omdat u al actief aan de slag gaat met het systeem, kunnen we bijsturen wanneer dat nodig is en de medewerkers geleidelijk laten wennen aan het (nieuwe) systeem.

Kiest u voor Aquadis, dan kiest u voor specialisten in het werken met Microsoft-producten. We hebben ruim 22 jaar ervaring in het maken van complete (en complexe) webapplicaties. Dit omvat alles van de opslag van gegevens tot en met het tonen en gebruik van de functionaliteit voor de eindgebruiker op een scherm.

Omdat we met Microsoft-producten werken, maken we volop gebruik van C# .NET, MVC, Blazor, Microsoft Sql Server en Azure. Vraagt de oplossing om een andere programmeertaal of wilt u bijvoorbeeld een Oracle database, dan kunnen we daarin ook voorzien.

Even sparren samen?
Rutger helpt je graag
Rutger_augustus_2023