• Aquadis B.V.
  • Pelmolenlaan 1-L
  • 3447 GW Woerden
  • t. 0348 – 43 29 04
  • f. 0348 – 45 31 02

Maatwerk.

Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op de juiste plek komt.

Advies

Maatwerksoftware ontwikkelen is complex. Daarom is de adviesfase zo belangrijk. We bekijken wat uw wensen zijn en welke oplossingen daarbij passen. Hierbij houden we rekening met functionaliteit, aanwezige infrastructuur, uw budget en risico’s. Dit leidt tot een advies en een presentatie van mogelijke oplossingen. Is maatwerksoftware niet haalbaar voor uw business case, dan hoort u dat ook van ons.

Ontwerp

In de ontwerpfase werken we de gekozen oplossing uit. Dit doen we in nauw overleg met u. We beschrijven de benodigde functionaliteiten en interacties met andere systemen: het functioneel ontwerp. Hierdoor zit de applicatie straks logisch en gebruiksvriendelijk in elkaar. U krijgt screenshots van de schermen te zien en denkt mee over de flow van de applicatie. Het technisch ontwerp beschrijft het type database, de benodigde koppelingen met andere systemen en de eisen voor de server. Nu alles duidelijk is, ontvangt u een definitieve offerte met de prijzen per functionaliteit.

Ontwikkeling

De keuzes zijn gemaakt, het bouwen kan beginnen. Dit doen we met Microsoft producten en volgens de Scrum methode. In korte sprints leveren we telkens een nieuw onderdeel op dat u alvast kunt uitproberen. Zo houden we de lijnen kort, het tempo hoog en de betrokkenheid groot. We weten meteen wat goed werkt en wat er anders moet. En omdat u al actief aan de slag gaat met het systeem, verloopt de implementatie straks ook soepel.

Implementatie

Het systeem is klaar. U bent nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en kent het systeem al goed. Dit vergemakkelijkt het uitrollen binnen uw organisatie. Aquadis leidt een aantal key-users op, zij worden de vraagbaak voor andere gebruikers. Ook kunnen wij het systeem presenteren aan uw medewerkers en cursussen geven.

Op zoek naar nieuwe inzichten?

Contact opnemen