Over deze vacature_

Afstudeeropdracht .NET development

Studeer je informatica of ICT en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek in de regio Utrecht/Woerden? Die kunnen wij je bieden! Als afstudeerder of stagiair bij Aquadis maak je deel uit van het development team. Dit team bestaat uit developers die veel kennis hebben van ASP.NET, T-SQL, C#, en SQL Server.

Samen met de Aquadis developers werk je aan software waarmee onze klanten hun bedrijfsprocessen verbeteren. Je leert hoe je de vertaalslag maakt van de klantvraag naar de technische oplossing. Uiteraard is er alle ruimte om de business case waaraan je werkt af te stemmen op jouw leerdoelen en de eisen die je school stelt.

Je bent net als wij fan van Microsoft en hebt SQL server, ASP.NET en aanverwante technieken goed in de vingers. Je bent leergierig en vindt het fantastisch om met de nieuwste technieken te werken.

Wat wij verwachten

  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt secuur
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren
  • Je draagt innovatieve ideeën voor projecten aan
  • Je volgt op dit moment een informatica opleiding op hbo-niveau
  • Je bent fan van Microsoft technologie (ASP.NET, T-SQL, C#, en SQL Server)
  • Je woont in een straal van 25 km van ons kantoor in Woerden

Stagevergoeding

Naast een stagevergoeding bieden we je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen. Bij een goede afstudeeropdracht en een match met het team behoort een dienstverband tot de mogelijkheden.

Opleidingsniveau

hbo

Solliciteer direct!
Even sparren samen?
Margreet helpt je graag
BEELD31_fotografieaquadis_20210614_028_WEB